Handelspand te koop Heuvelland

Gratis waardebepaling
Erkend vastgoedmakelaar
Een passie voor huizen en vastgoed

Handelspand te koop in de gemeente Heuvelland

Ben je op zoek naar een handelspand dat te koop staat in de gemeente Heuvelland? Bekijk dan eens ons aanbod aan handelspanden en vind de perfecte match voor jouw onderneming. De visie van Immo Droom uit Poperinge is het realiseren van dromen. Dit uiten wij in onze passie voor het vak en de persoonlijke sfeer tegenover de klant. Als professionele makelaar zorgen wij altijd voor een wederzijds vertrouwen tussen de verkoper en de koper.

op zoek naar een nieuwe woning?
Bekijk dan eens ons aanbod!

Een exacte waardebepaling voor ieder handelspand dat te koop wordt gezet in Heuvelland

Als een handelspand of ander type grond te koop wordt gezet in de gemeente Heuvelland, maken wij eerst een gratis waardebepaling op. Met onze expertise schatten wij het pand exact op waarde. Een correcte waardebepaling is namelijk cruciaal voor het dossier. Wij komen hiervoor ook persoonlijk langs en vragen na afloop de nodige documenten op. Als koper heb je zo meteen een goed beeld van het kostenplaatje.

 

Pand - Immo DroomHuis - Immo Droom

 

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek

Ben je op zoek naar een handelspand of bijvoorbeeld een huis dat te koop staat in de gemeente Heuvelland? Kom dan langs in ons kantoor in Poperinge voor een persoonlijk gesprek. Door onze kleinschaligheid kunnen wij vaak direct tijd voor je vrijmaken. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Neem contact met ons op via 057 377 570 of mail naar info@immo-droom.be