Immo Heuvelland

Gratis waardebepaling
Erkend vastgoedmakelaar
Een passie voor huizen en vastgoed

Immo in de gemeente Heuvelland

Ben je op zoek naar immo dat te koop staat in de gemeente Heuvelland? Schakel dan de hulp in van Immo Droom in Poperinge. Wij helpen onze klanten met het zoeken naar de perfecte woning, studio of pand. Hierdoor realiseren wij dromen van anderen met onze passie voor huizen en vastgoed. Dit doen wij op een professionele en eerlijke manier, maar wel met een persoonlijke aanpak. Door een goede band op te bouwen met alle partijen, ontstaat er wederzijds vertrouwen.

op zoek naar een nieuwe woning?
Bekijk dan eens ons aanbod!

Wij zetten onze ervaring in om immo te koop aan te bieden in Heuvelland

Immo Droom is opgericht door Delphine Pareyn. Zij heeft een goede leerschool gehad en deze ervaring in de makelaardij gekoppeld aan haar eigen visie. Onze waarden zijn dan ook gericht op deze visie. Zorgvuldigheid, eerlijkheid en een persoonlijke aanpak zijn uiterst belangrijk. Bij ons staat de klant dan ook centraal. Daarnaast werken wij als erkend vastgoedmakelaar op een professionele en vlotte manier, om een optimaal resultaat te behalen voor alle partijen. Ben je op zoek naar immo dat te koop staat in Heuvelland of omstreken? Dan zijn wij de beste keuze.

 

Pand - Immo DroomHuis - Immo Droom

 

Voor meer informatie neem je contact op met ons kantoor

Ben je op zoek naar immo dat te koop staat in het Heuvelland, zoals bijvoorbeeld een huis of een handelspand? Dan helpen wij je graag verder vanuit ons kantoor in Poperinge. Je kunt langskomen zonder afspraak of eerst ons aanbod bekijken. Voor meer informatie of eventuele vragen bel je ons op 057 377 570 of mail je naar info@immo-droom.be. Wij staan open voor een persoonlijk gesprek.